Uitlezen Auto Electronica

Uitlezen van alle merken
Uitlezen-electronica-300x159

Uitlezen electronica

Nu de moderne en al wat oudere auto’s zijn uitgerust met motormanagement, ABS, airbags EOBD en CAN technieken ontstaan er veel problemen met deze systemen. Het ruilen van onderdelen of even iets uitwisselen tussen verschillende auto’s is dan ook vaak niet mogelijk. Deze manier van diagnose stellen kost normaliter veel tijd en geld dat u wel beter kunt gebruiken.

Daarom hebben wij ons gespecialiseerd is het stellen van diagnose aan/en reparatie van deze systemen. Om dit te bereiken zijn wij uitgerust met moderne diagnose apparatuur, met daarbij behorende opleidingen en technische ondersteuning . En natuurlijk de ervaring op het gebied van storingsdiagnose. Hierdoor hebben wij dan ook de mogelijkheid om aan 95% van alle auto’s een diagnose te stellen en/of passende reparatie uit te voeren.

Wij kunnen bijna alle merken uitlezen. Verder hebben wij de gouden regels “vervang alleen onderdelen als uit meting blijkt dat deze defect zijn” en “zoek ook de oorzaak van het probleem om herhaling te voorkomen”. Dus hebt u een storing of probleem komt u dan gerust langs bij Autoservice Haaglanden, wij proberen u altijd te helpen. Graag wel eerst even een telefoontje of indien mogelijk een afspraak maken.